Rólunk mondták

“Kedves Rouge Zenekar!

Ez úton is szeretnénk megköszönni Nektek, hogy lakodalmunkban fantasztikus hangulatot varázsoltatok. Elvárásainkon felül teljesítettetek, nem csak profi énekeseket hallhattunk széles repertoárral, de nektek köszönhetően még a ceremónia mester hiányát sem lehetett érezni. A násznép egybehangzó véleménye szerint is fantasztikus hangulatot teremtettetek, ráadásul egész reggelig fáradhatatlanul játszottatok.
Ha valaki kitűnő zenekart szeretne, akkor bátran merjük ajánlani a Rouge zenekart! 🙂

Hálásan köszönjük!

Csilla és Gergő “


“2016. április 23.-án az unokahúgom lakodalmában olyan buliban volt részünk, amit sokáig nem fogunk elfelejteni. A dalok sorrendje, a különböző stílusok színes kavalkádja és mindenek fölött a zene minősége egy nagyzenekarnak is becsületére vált volna. Rengeteg lakodalomban voltam és jó néhány zenekart hallottam, de amit Ti nyújtottatok, az emlékezetes marad sokáig. Tiszta hangok, fergeteges hangulat és igazi színvonalas, szinte CD minőségű élőzene!!! Gratulálok és köszönöm mégegyszer!

Sarvaicz Mihály ”


“Kedves Rouge Zenekar!

Szeretnénk még egyszer megköszönni a remek estét és a profi zenét.
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk rólatok. A násznép és a szolgáltatók is egyaránt dicsértek. Kérdeznem sem kellett őket, maguktól mondták.  Úgy érzem jól sikerült az esküvő és ehhez Ti nagyon is kellettetek. Örülök, hogy Ti zenéltetek a mi nagy napunkon.

Köszönjük szépen.
Orsi és Dodi”


“A mi esküvőnkre, a sződligeti Üvegház étterembe érkezett a Rouge zenekar, a vőfélyünk Bohács Róbert ajánlásával. Élőben még nem láttuk/hallottuk őket, videók alapján bizonyosodtunk meg a választásunkban.
…és nem tévedtünk, fergeteges bulit csináltak nekünk, nagyon köszönjük a szünet nélküli zenélést, a jobbnál jobb, változatos magyar és külföldi zenéket, tényleg jól felmérték mikor milyen zenére van szükség és mindezt profi módon játszották. Jobban nem is dönthettünk volna, mindenkinek bátran ajánljuk!!! Külön köszönjük a polgári szertartás kihangosítását és a zenei aláfestést, illetve az ezzel kapcsolatos háttérmunkát! Mindezzel és a zenekarnak köszönhető jó hangulattal, sikerült felejthetetlenné tenni életünk Nagy Napját  NAGYON KÖSZÖNJÜK!

Reni és Balázs”


“Hatalmas élmény. Csodálatos hangulat. Kedves szavak és még sorolhatnám, hogy mi mindent kaptunk a Rouge zenekartól a nagy napunkon.
Nagyon örülök, hogy rájuk esett a választásunk és hogy megismerhettük őket!
Imádtuk minden percét!
Köszönünk MINDENT!
Bátran ajánlom őket mindenkinek!

Németh-Szigeti Renáta”


“Kedves Kriszta és Szabi.
Köszönjük ezt a felejthetetlen estét amivel még szebbé varázsoltátok nekünk ezt a csodálatos napot.

Csipak Zoltán”


“Über jók!

Keresztes Tamás”


“Remekül felmérték, hogy akkor, ott, annak a násznépnek milyen zenét kell játszani. A számok között nem álltak meg, folyamatosan zenéltek. Jó volt velük egy esküvőn dolgozni ismét.

Villányi Máté – Ceremónia mester”


“Kitűnő zene minden korosztálynak!

Gyurina Balázs”


“Szeretnénk megköszönni Krisztinek és Szabolcsnak, hogy egész este tökéletes talpalávalót biztosítottak. Széles repertoárjuknak köszönhetően a hangulat még hajnalban is a tetőfokon izzott.

Mondovics Tyra”